FATURAMATİK ELEKTRONİK PARA VE ÖDEME KURULUŞU A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI

Faturamatik Elektronik Para Ve Ödeme Kuruluşu A.Ş. olarak, kişisel verilerinizin gizliliğine önem verdiğimiz ve bizimle paylaştığınız bilgilerin kişisel ve gizli olduğunu kabul ettiğimiz için bu hususa hassasiyetle yaklaşıyoruz. İşbu Gizlilik Politikası’nı, yönettiğimiz www.faturamatik.com.tr internet sitesi üzerinden toplanan kişisel verilerinizin gizliliği ve güvenliği hakkında internet sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızı 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında bilgilendirmek amacıyla oluşturduk. Kişisel verileriniz, işbu Politika çerçevesinde, yalnızca size daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılacaktır.

Web sitemizin ziyaret edilmesi sırasında otomatik olan veya olmayan yöntemlerle kaydettiğimiz ve elektronik olarak bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz, öncelikle taleplerinizin yerine getirilmesini temin edebilmek, daha sonra ise size daha iyi hizmet sunmak amacıyla kullanılacaktır. Ayrıca, kişisel verilerinizin korunması ve güvenliği ile ilgili gereken özeni göstermekteyiz. Kişisel verileriniz yalnızca hizmetlerin sağlanması veya kanuni yükümlülüklerin karşılanması için gerekli olan makul bir süre boyunca saklanacak ve ardından silinecek veya anonim hale getirilerek sizinle ilişkilendirilememesi sağlanacaktır.

Kişisel verileriniz de dahil olmak üzere tüm bilgiler sizlerin onayı olmaksızın, ilgili yasal mevzuat hükümlerinin öngördüğü biçimde bu bilgilere erişme yetkisi olan yasal kurumlar ve yetkililer hariç olmak üzere hiçbir şekil ve surette üçüncü taraflarla paylaşılmamaktadır. Destek hizmeti aldığımız kuruluşların gizlilik standartlarımıza ve şartlarına uymaları sağlanmaktadır.

Bu politikada yer verilen taahhütler sadece bu web sitesinde paylaştığımız bilgiler için geçerlidir. Bu sitede linki verilen web sitelerinde ve diğer web sitelerinde ziyaret edilen web sitelerinin gizlilik ilkeleri, etik ilkeleri ve kullanım şartları geçerli olup bu sitelerde uğranabilecek maddi/manevi kayıplardan Yönetimimiz sorumlu değildir.

Olası hat ve/veya sistem arızalarından kaynaklanabilecek hata, kesinti, bilgi naklindeki gecikmeler ve bilgisayar virüsünden kaynaklanan sorunlar ile sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zararlardan Yönetimimizin sorumluluğu bulunmamaktadır.

Şirketimiz ile paylaştığınız şahsi bilgileriniz (adres, telefon, faks, e-posta adresi vb.) sadece hizmetlerimizin sunulması, işin devamı, talebinize dönüş sağlama, değişiklik, bilgilendirme ve duyurulara ilişkin iletileri göndermek için kullanılacak ve yasal zorunluluklar veya izniniz haricinde kesinlikle 3. şahıs ve kurumlarla paylaşılmayacaktır.

Şirket olarak gizlilik ve veri koruma prensiplerini güncel tutmak ve ilgili mevzuata uygun hale getirmek için Gizlilik Politikasında önceden haber vermeksizin değişiklikler yapma hakkımızı saklı tutarız. Gizlilik Politikasını değiştirmeye karar verdiğimiz takdirde, değişen politika web sitemizde ilan edilecektir.

İşbu Politika’nın yorumlanması veya uygulanması ile ilgili başvurularınızı Veri Sahibi Başvuru Formu’nu doldurarak ve mevzuatta öngörülen sair yöntemler ile Şirketimize iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.